Workshops

Een aantal keer per jaar worden workshops aangeboden rondom een wisselend thema.

Tijdens deze workshops bied ik je de gelegenheid om gedurende een aantal uren het contact met jezelf te ervaren. Door een combinatie van yoga, mindfulness en meditatie gedurende een periode van 4-6 uur zul je meer verdieping en rust ervaren. Het kan dierbare momenten voor jezelf opleveren.

De workshops worden aangeboden in een sfeervolle eigen ruimte in een rustige en landelijke omgeving. Bij goed weer is er mogelijkheid om (een deel van) de workshops buiten te laten plaatsvinden.

De workshops worden gecombineerd met koffie/thee en/of lunch.

Voor organisaties en groepen is er mogelijkheid een programma op maat aan te bieden.

DatumTitelKosten
13 april 2019Hormoon yoga€55,00 p.p.
25 mei 2019De dragende kracht van het bekken€55,00 p.p.

Yoga met je (klein)kind

Inmiddels is deze workshop een begrip geworden bij Yoga Namaste. De (groot)ouders genieten er enorm van en de kinderen kijken er reikhalzend naar uit!

De kinderen leren luisteren naar hun ademhaling en leren dat ze deze kunnen gebruiken wanneer ze zich bv verdrietig, boos of onrustig voelen. Maar vooral ook samen spelenderwijs yogaoefeningen doen leert de kinderen om rekening te houden met de ander en de ander te vertrouwen.
Maar yoga met je (klein)kind is bovenal een feestje voor jong en oud.

 

Wanneer:

Zaterdag 23 maart
09.00 – 10.30 kinderen van 8-12 jaar
11.00 – 13.00 tieners vanaf 13 jaar
14.00 – 15.30 kinderen van 4-7 jaar

Kosten:

€ 14,50 voor ouder + 1 kind
€ 6,50 voor extra kind
inclusief drinken en iets lekkers

Terug naar overzicht

Hormoon yoga

Hormoon yoga is een bijzondere manier om je hormonen in balans te brengen, je energie weer op te laden en je fijn(er) in je lichaam te voelen.
Hoewel hormoon yoga ook voor mannen zeer geschikt is, zal deze workshop zich vooral richten op vrouwen. Een prachtige dag voor vrouwen van alle leeftijden. Van puberteit tot ver na de overgang.

Wanneer:       Zaterdag 13 april van 10.00 – 16.00
Kosten:           € 55.00 inclusief koffie/thee en vegetarische, biologische lunch

Terug naar overzicht

De dragende kracht van het bekken

Een workshop waarin het bekken centraal staat. We besteden aandacht aan de aarding, de stabiliteit en het dragend vermogen van het bekken.
We staan stil bij de fysieke en de mentale plaats die het bekken in ons leven inneemt. We leren voelen waar het bekken zit en hoe het kan bewegen en we doen versterkende oefeningen voor de bekkenbodemspieren.

Een prachtige workshop voor iedereen die bekkenklachten heeft of deze juist wil voorkomen. Of gewoon voor iedereen die in verbinding wil komen met zijn/haar dragende kracht.

Wanneer:           Zaterdag 25 mei 10.00 – 16.00
Kosten:              € 55,00 inclusief koffie/thee en vegetarische, biologische lunch

Terug naar overzicht